Povestea incepe in iarna 1990-1991, cand un fost vames de la Vama Galati vede oportunitatea oferita de deschiderea granitelor tarii dupa Revolutia din 1989 si infiinteaza prima agentie cu capital privat din Galati, care achizitioneaza un prim autocar de la ONT Carpati . 

      Vor mai veni in urmatorii ani alte doua autocare importate direct din Olanda respectiv Germania, cu un confort de 4 *. 

       Licentiata mai intai ca transportator international de persoane, iar ulterior si ca agentie de turism touroperatoare, societatea AGATUR are actualmente un capital social subscris integral varsat de 890. 000 lei, iar activele imobilizate sunt la sfarsitul anului 2016 de 2.751.792 lei.

       In cei peste 27 de ani de la infiintare AGATUR a crescut constant si sanatos , ajungand sa includa anul 2016 cu un profit de 246.905 lei.

       Rezultatele constant bune au clasat-o de nenumarate ori pe locul I in topul Firmelor de profil din judetul Galati.Amplasata la intersectia celor mai importante bulevarde ale Galatiului intr-o cladire noua si moderna avand un colectiv tanar, dinamic si prietenos care consiliaza profesional fiecare turist ce ne calca pragul agentiei .

     Avem un portofoliu important de clienti atat persoane fizice cat si societati (corporate). Oferim turistilor nostri atat pachete de servicii personalizate in functie de dorintele si bugetul fiecarui turist cat si programe ale altor cativa touroperatori importanti si de incredere. Auntem membri activi ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) dar si a IATA (International Air Transport Association) si putem emite bilete de avion la toate marile companii nationale aeriene (Tarom, Air France..) dar avem parteneriate si cu toti touroperatorii aerieni low-cost ce opereaza in Romania.

 

Abonează-te la newsletter